Gratis Toegang

Eerste maal neuken met lekkere milf DD4U (35)

Eerste maal neuken met lekkere milf DD4U van 35! Maak hier contact met deze geile ontknaapster!

Menu

Blonde moeder met kleine borsten ontknaapt knul

Een mooie blonde moeder met kleine borsten en een fijn geschoren poesje ligt op bed en wordt niet geneukt door haar man, maar door een jonge knul die nog nooit eerder had geneukt. Hij mocht zijn penis eens kennis laten maken met een echte vagina. Zij vond dat wel een geil idee en ze heeft er geen spijt van, want het is nogal een worst die ze in die doos gepompt krijgt!
Meld je hier GRATIS aan voor contact met DD4U
DD4U (35) in haar eigen woorden
Communicatie en elkaar in zijn of haar waarde laten is één van de belangrijkste eigenschappen die ik zoek in een relatie. Het voorkomt een boel frustratie door open te zijn zonder elkaar meteen aan te vallen. Het kan ook op een rustige en begripvolle manier. Nu dat duidelijk is, over naar de reden waarom ik hier een profiel heb aangemaakt. Ik ben een gezellige, vrolijke vrouw die recent tot de ontdekking kwam dat ze niet alleen tot vrouwen maar ook tot mannen aangetrokken wordt. Ja heren, deze dame was tot voor kort 100% lesbisch! Maar na een gezellig avondje in het café belandde ik onlangs met een man in bed en.... dat is ontzettend goed bevallen. Je begrijpt dat ik erg nieuwsgierig ben geworden naar het andere geslacht :-D Respectvol, hygienisch, sociaal, communicatief, good looks en humor.
★★★★★
Lady31 (38)
Volgt... Volgt... ...
Sex ontmoeting met lieve moeder (38)
★★★★★
Babs5 (48)
Zeer sociaal rustig zeer betrouwbaar ............ Vraag het ...
De eerste keer sex met lekkere dame (48)
★★★★☆
Miran2015 (49)
spontane vrouw met een vlotte babbel Volgt ...
Jouw ontmaagding met sexy dame (49)
★★★★★
Ilsetv12 (39)
Ik zou graag een lekker geneukt worden, volledig bottem. Of dat nu enkel met mannen is of met een koppel dat maakt niet uit maar natuurlijk ook geen 5 mannen hé, dat is voor na een tijdje. Wel zou ik graag hebben dat het gefilmd wordt. jullie hoeven daarvoor niet herkenbaar op beeld. volgt ...
Je allereerste keer met geile moeder (39)